Αρχείο Πανοράματος

Επιλέξτε μία απο τις παρακάτω χρονολογίες για να δείτε το πρόγραμμα και τα βίντεο του αντίστοιχου Πανοράματος.
Μπορείτε επίσης να επισκευθείτε και το κανάλι μας στο Youtube για να παρακολουθήσετε τις συνεδρίες που έχουν γίνει κατα καιρούς.

Αρχείο Πανοράματος 2018

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εισηγήσεων του Πανοράματος τον Μάρτιο του 2018. Θα βρείτε πληροφορίες για κάθε διάλεξη και εισηγητή, καθώς και βίντεο των συνεδριών.

Αρχείο Πανοράματος 2015

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εισηγήσεων του Πανοράματος τον Μάρτιο του 2015. Θα βρείτε πληροφορίες για κάθε διάλεξη και εισηγητή, καθώς και βίντεο των συνεδριών.

Αρχείο Πανοράματος 2012

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εισηγήσεων του Πανοράματος τον Μάιο του 2012. Θα βρείτε πληροφορίες για κάθε διάλεξη και εισηγητή, καθώς και βίντεο των συνεδριών.

Αρχείο Πανοράματος 2017

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εισηγήσεων του Πανοράματος το Μάρτιο του 2017. Θα βρείτε πληροφορίες για κάθε διάλεξη και εισηγητή, καθώς και βίντεο των συνεδριών.

Αρχείο Πανοράματος 2014

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εισηγήσεων του Πανοράματος τον Μάρτιο του 2014. Θα βρείτε πληροφορίες για κάθε διάλεξη και εισηγητή, καθώς και βίντεο των συνεδριών.

Αρχείο Πανοράματος 2008

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εισηγήσεων του Πανοράματος του 2008. Θα βρείτε πληροφορίες για κάθε διάλεξη και εισηγητή.

Αρχείο Πανοράματος 2016

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εισηγήσεων του Πανοράματος τον Απρίλιο του 2016. Θα βρείτε πληροφορίες για κάθε διάλεξη και εισηγητή, καθώς και βίντεο των συνεδριών.

Αρχείο Πανοράματος 2013

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εισηγήσεων του Πανοράματος τον Απρίλιο του 2013. Θα βρείτε πληροφορίες για κάθε διάλεξη και εισηγητή, καθώς και βίντεο των συνεδριών.