Αγγελίδη Θάλεια

Αγγελίδη Θάλεια

Marketing Supervisor

ELVALHALCOR S.A.

Η Θάλεια Αγγελίδη γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κάτοχος πτυχίου Μάρκετινγκ (BSc in Marketing Management) από το American College of Greece – Deree.

Ξεκίνησε την καριέρα της παράλληλα με τις σπουδές της στον Όμιλο ΒΙΟΧΑΛΚΟ, όπου εργάστηκε για χρόνια ως στέλεχος Πωλήσεων με κύριες αγορές ευθύνης τη Μέση και Άπω Ανατολή, Αφρική και Αμερική.

Η επαγγελματική της πορεία συνεχίστηκε σε πολυεθνικές εταιρίες όπως η BARCLAYS BANK και GENERALI για περισσότερα από επτά χρόνια όπου και δραστηριοποιήθηκε στους τομείς του  Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Οργάνωσης Συνεδρίων και Εταιρικών Εκδηλώσεων.

Το 2016 ανέλαβε ως Marketing Supervisor του τμήματος μάρκετινγκ και επικοινωνίας της ΧΑΛΚΟΡ, του τομέα σωλήνων χαλκού της ELVALHALCOR (Όμιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ) όπου παραμένει έως σήμερα. Κύρια ευθύνη της είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων προώθησης των προϊόντων της ΧΑΛΚΟΡ στις κύριες αγορές δραστηριοποίησης (Europe, Middle East and Africa) ενώ συμμετέχει ενεργά στην ομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης της εταιρίας από το 2008.