Μπήλιος Νικόλαος

Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων

Httpool

Ο κύριος Μπήλιος είναι στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Στρατηγικής και Επικοινωνίας, Marketing και Εταιρικής Προβολής, σχεδιάζοντας και διαμορφώνοντας τη στρατηγική (planning) για καμπάνιες σε εταιρείες όπως η Saatchi & Saatchi (Λονδίνο), Τhe Newtons Laboratory (Eλλάδα). Έχει επίσης εργαστεί ως ειδικός σύμβουλος για την Ελληνική Κυβέρνηση (Υπουργό επικρατείας 2009-2013), Project Manager για την Ελληνικό Α.Ε. Τα τελευταία χρόνια (2015-2017) υπήρξε Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα στον Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) με ρόλο τον σχεδιασμό, τη στρατηγική και τον συντονισμό των εκστρατειών προβολής και marketing της Ελλάδας στο εξωτερικό, σχεδιάζοντάς καμπάνιες με την Google, twitter, Yahoo & Facebook και επιπλέον συνεργαζόμενος με μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού όπως τα BBC, New York Times & Al Jazeera.

Σήμερα είναι Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της εταιρίας Ηttpool, υπεύθυνος για την Ελλάδα & την Κύπρο. Η Ηttpool είναι ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια Cross Channel Ad Networks με παρουσία στην Κεντρική Ευρώπη και Ασία, που το καλοκαίρι του 2017 εξαγοράστηκε από την Internet Media Services ( IMS ) , θυγατρική της Sony Pictures Television Networks.

Ο κύριος Μπήλιος είναι απόφοιτος Κοινωνικών και Πολιτικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (ΒSc Social Sciences,  Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες, Royal Holloway & Kings College), κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στα Οικονομικά και τα Νέα Μέσα (Global Media & Communications Media/ ΜSc New Media, MSc Political Sociology, MPhil Government) από το London School of Economics (LSE)  και είναι Marshall Memorial Fellow του German Marshall Fund of the USA (www.gmfus.org ).