Φέσσας Θεόδωρος

Πρόεδρος ΣΕΒ & Πρόεδρος Ομίλου Quest

Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, κύριος Θεόδωρος Φέσσας είναι ιδρυτής και βασικός μέτοχος της εταιρείας Quest Συμμετοχών.

Η Quest Συμμετοχών, ιδρύθηκε το 1981 (ως Info-Quest), είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (1998) και δραστηριοποιείται μέσω των θυγατρικών της, στους τομείς της πληροφορικής, του ηλεκτρονικού εμπορίου, των ηλεκτρονικών συναλλαγών, των ταχυμεταφορών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με ετήσιες ενοποιημένες πωλήσεις άνω των € 400 εκατ.

Τον Μάιο του 2014 εξελέγη Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΒ, αφού διετέλεσε επί σειρά ετών, μέλος του Δ.Σ. καθώς και της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Είναι επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ) και μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του International Chamber of Commerce Hellas (ICC Hellas) και του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

Ο κύριος Θ. Φέσσας σπούδασε Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και είναι κάτοχος Master από το Πανεπιστήμιο του Birmingham της Μεγάλης Βρετανίας.