ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Κάντε κλικ στη θεματολογία που σας ενδιαφέρει για να δείτε τους εισηγητέςΣτο πάνελ, καταξιωμένοι Ερευνητές και Entrepreneurs από τον Ενεργειακό χώρο, θα μιλήσουν για τις μελλοντικές τεχνολογικές καινοτομίες που θα αλλάξουν τον τρόπο που καταναλώνουμε ενέργεια και αντιλαμβανόμαστε τη χρήση της. Αποθήκευση Ενέργειας, Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα, Ενέργεια και Sharing economy, Ενεργειακά Κοινωνικά Δίκτυα, Ψηφιακές Υπηρεσίες, ενεργειακά bitcoins, analytics, drones κα. είναι κάποια από τα θέματα που θα απασχολήσουν το συγκεκριμένο πάνελ.
Το πάνελ διοργανώνει η εταιρεία Intelen την οποία ευχαριστούμε θερμά.

This workshop will give you tips for making successful job applications. It will look at putting together the perfect CV, covering letter and application form. We will also discuss interview skills and preparation needed for a successful application. The workshop will also look at the importance of professional qualifications and where to find opportunities in Greece to become a professionally qualified Chartered Accountant with ICAEW.


Η Director της HePIS (Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής) και Project Manager του Alliance For Digital Employability κ. Ελένη Νικολαΐδου θα εξηγήσει γιατί η στροφή στον προγραμματισμό είναι η λύση για τους νέους εκτός εργασίας στην Ελλάδα. Στο workshop θα γίνει εκτενής αναφορά στο αντικείμενο του προγραμματισμού, στα χαρακτηριστικά του κλάδου και τις προοπτικές εξέλιξης του επαγγέλματος. Ακόμα θα παρουσιαστεί το concept γύρω από το «Coding Bootcamp με Εγγυημένη Απασχόληση στην Ελλάδα», ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα επανειδίκευσης 14 εβδομάδων στον προγραμματισμό. Το πρόγραμμα εξασφαλίζει την άμεση τοποθέτηση των αποφοίτων σε σχετικές θέσεις εργασίας με μισθούς έως και €1.300 το μήνα, σε κορυφαίες εταιρίες όπως ΕΥ, Eurobank, Intralot, PeopleCert, Singular Logic, Upstream, Viva Wallet, κ.α.

  • Νικολαΐδου Ελένη, Director της HePIS (Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής) και Project Manager του Alliance For Digital EmployabilityΣτόχος αυτής της συζήτησης είναι να συγκεντρώσει τα οργανωτικά και θεσμικά στοιχεία που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος όταν αποφασίζει να ξεκινήσει μια start up από το πανεπιστήμιό του. Ο Δρ. Ορέστης Τερζίδης θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τις κατευθυντήριες γραμμές για τον στρατηγικό σχεδιασμό μιας νεοφυούς επιχείρησης. Ακολούθως, ο Δρ. Αλέξανδρος Παπαδερός θα παρουσιάσει τα κύρια θεσμικά βήματα που χρειάζεται να έχει στο μυαλό του ο νέος ερευνητής που θέλει να μεταφέρει την έρευνά του από το πανεπιστήμιο στην αγορά.

Το πάνελ συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

  • Αποστολίδης Θ. Πασχάλης, Διευθύνων Σύμβουλος, AbbVie Pharmaceuticals S.A. & Πρόεδρος ΣΦΕΕ
  • Γραβάνης Αχιλλέας, Καθηγητής Φαρμακολογίας, Ιατρική Σχολή Παν/μιου Κρήτης-Ερευνητής ΙΜΒΒ-ΙΤΕ-Συνεργαζόμενος Καθηγητής, Κέντρο Ανάπτυξης Φαρμάκων, Παν/μιο Northeastern-Συνιδρυτής εταιρείας-τεχνοβλαστός BionatureLtd
  • Δέμος Δημήτρης, Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος, DEMO Α.Ε. & Αντιπρόεδρος, Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ)
  • Ολλανδέζος Μάρκος, Διευθυντής Επιστημονικών Θεμάτων, Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ)
  • Ταμπάκη Ρία, HR Director Greece, Cyprus & Balkans, MSD Greeceand European Fertility HR Lead
Μια πλήρης βόλτα στο θαυμαστό κόσμο του branding για επίδοξους επιχειρηματίες με φιλοδοξίες και όσους έχουν την ΙΔΕΑ που θα «αφήσει άφωνη την παγκόσμια αγορά». Ή, έστω, την αναζητούν. Ακριβείς απαντήσεις σε ακριβές ερωτήσεις όπως: – Tι είναι μάρκα και πώς γεννιέται; – Tα social media είναι «brand friendly»; – B2B, B2C ή P2P; – Τι είναι USP και πώς αποκτιέται; – Υπάρχει πραγματικά Βrand equity; – To συνιστά ένα Minimum Viable Product; – Tι σχέση έχει το ασανσέρ με την χρηματοδότηση; – Πότε δημιουργούμε προϊόν; – Πώς φτιάχνoυμε positioning και πού τοποθετείται;
Ο Δ. Μπρούσαλης, «ξεναγός» της βόλτας, σας περιμένει έτοιμους να συνεργαστείτε και να δουλέψετε για να δημιουργήσετε τις αυριανές ελληνικές startups που θα εντυπωσιάσουν επενδυτές, πελάτες και την παρέα σας!
Το πάνελ διοργανώνει η εταιρεία Living-Postcards.com την οποία ευχαριστούμε θερμά.