Γαβριηλίδης Γιάννης

Ανώτερος Διευθυντής Consumer Marketing

WIND Ελλάς

Τον Ιούλιο 2014, ο κ. Γιάννης Γαβριηλίδης ανέλαβε τη θέση του Ανώτερου Διευθυντή Consumer Marketing και είναι υπεύθυνος των τομέων Marketing Communications, Mobile Marketing και Customer Experience.

Ο κ. Γαβριηλίδης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1995 στην Αμερική, στην PepsiCoU.S.A. Έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του Μarketing, του Βrandleadership, στο σχεδιασμό στρατηγικής και ανάπτυξης προϊόντων σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως είναι οι Misko, BarillaU.S.A και 3E.

Στην WIND Ελλάς προσελήφθη τον Ιούνιο 2005 όποτε και ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Διαφήμισης στο τμήμα Marketing Communication. Συμμετείχε ενεργά στο επιτυχημένο rebranding της εταιρείας από TIM Ελλάς σε WIND Ελλάς. Με την εξαγορά της Tellas από τη WIND ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Marketing & Marketing Communication για τη Σταθερή Τηλεφωνία & τις Ευρυζωνικές υπηρεσίες συμβάλλοντας στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της συγχώνευσης των δύο εταιρειών. Τον Ιούλιο 2009 προήχθη στη θέση του Ανώτερου Διευθυντή Marketing Σταθερής ενώ στις αρχές του 2010 ανέλαβε τον τομέα OnLine ως Ανώτερος Διευθυντής. Το Νοέμβριο 2010 ανέλαβε τη θέση του Ανώτερου Διευθυντή On-Line, Μάρκετινγκ Επικοινωνίας και Prepaid.

Ο Γιάννης Γαβριηλίδης έχει σπουδάσει στις Η.Π.Α. και είναι κάτοχος πτυχίου (BSc) στο Management από το Southern Illinois University και Μεταπτυχιακού (ΜSc) στο Marketing & Merchandising απότο University of North Texas.

Γεννημένος το 1970 στη Λευκωσία της Κύπρου, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.