Γεώργαντζης Αντώνης

Τεχνικός Διευθυντής

CONSOLIDATED MARINE MANAGEMENT Inc.

Ο Αντώνης Γεώργαντζης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Ολοκλήρωσε τόσο τις προπτυχιακές όσο και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την  Ελλάδα δουλεύοντας στο Νορβηγικό Νηογνώμονα ως επιθεωρητής πλοίων και στη συνέχεια μετατέθηκε στη Νορβηγία όπου εργάστηκε στο τμήμα πλοίων μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου ως μηχανικός έγκρισης σχεδίων. Το 2003 μετοίκησε στην Κορέα όπου και εργάστηκε σε νέες κατασκευές πλοίων ως Project Manager. Από το 2006 εργάζεται στη ναυτιλιακή εταιρεία CONSOLIDATED MARINE MANAGEMENT Inc. του Ομίλου Λάτση αναλαμβάνοντας την κατασκευή τριών πλοίων LPG στα ναυπηγεία της Hyundai Heavy Industries στη Νότιο Κορέα. Το 2008 επέστρεψε στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας τη θέση του Αρχιμηχανικού και στη συνέχεια του Fleet Manager. Από το 2016 διατηρεί τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της εταιρείας καθώς και την ευθύνη των νέων κατασκευών. Στην ως τώρα θητεία του και υπό την επίβλεψή του έχουν παραδοθεί στον Όμιλο είκοσι πέντε υγραεριοφόρα και δεξαμενόπλοια. 

Είναι ενεργό μέλος της περιβαλλοντικής επιτροπής του παγκόσμιου οργανισμού Intertanko μέσω του οποίου συμμετέχει σε διάφορα forums και panels ανά τον κόσμο.