Γουρουντής Τάσος

Business Development | Founder

Be My Quest

O Τάσος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Πατήσια, κοντά στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας. Μετά το σχολείο, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Τουριστικό Management στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα.

Ως φοιτητής υπήρξε εθνικός αντιπρόσωπος του φοιτητικού δικτύου Erasmus και συμμετείχε με υποτροφία σε προγράμματα τοπικής τουριστικής ανάπτυξης στη Ρωσία, την Ουκρανία καθώς και σε πρόγραμμα ανταλλαγής Erasmus+. Επίσης, υπήρξε εθελοντής υπεύθυνος συντονιστής σε project τουριστικής ανάπτυξης στο
Τόγκο και στην Γκάνα, στην Αφρική. Έχει εργαστεί στο τομέα των λιανικών πωλήσεων στην Ελλάδα και στην Πορτογαλία και πιο πρόσφατα είχε την ευκαιρία να εργαστεί στην Ιαπωνία, στον τομέα του International Marketing και Sales.

Γύρισε στην Ελλάδα, όπου ίδρυσε την Be My Quest, εταιρεία εναλλακτικού τουρισμού, για την οποία εργάζεται στο κομμάτι του business development. Η εταιρεία, το 2017, μετά από αξιολόγηση, εντάχθηκε στον 5ο κύκλο νεανικής επιχειρηματικότητας του προγράμματος Egg Enter Grow Go της Eurobank, και συμμετείχε σε πολλές δράσεις, μια εκ των οποίων, η συμμετοχή σε πρόγραμμα Business Accelerator στο London Business School του Λονδίνου, σε συνεργασία με το Reload Greece. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με την ηθοποιία, το Volley και τον εθελοντισμό.