Καμπούρης Ιωάννης

Καθηγητής – Συγγραφέας – Διεθύνων Σύμβουλος E-LA-WON

Πρόεδρος του εκπαιδευτικού οργανισμού «Σύγχρονο» και Διευθύνων Σύμβουλος της «E-LA-WON».

Ο Γιάννης Καμπούρης είναι φιλόλογος και διευθύνει από το 1989 την αλυσίδα φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης «Σύγχρονο» για την εισαγωγή των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι συγγραφέας βιβλίων εκπαιδευτικού περιεχομένου που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη.

Το 2014 ιδρύει και διευθύνει εταιρεία παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου και άλλων αγροτικών προϊόντων με την επωνυμία «E-LA-WON». Τα προϊόντα της «E-LA-WON» είναι βραβευμένο Ελαιόλαδο, Ποιοτικό Μονοποικιλιακό Μέλι, Αρρώνια και άλλες Υπερτροφές.

Η εταιρεία του έχει τιμηθεί με 35 βραβεία και διακρίσεις. Το προϊόν «E-la-won Gold», ελαιόλαδο με φύλλα βρώσιμου χρυσού, έχει αναδειχθεί σε καινοτόμο ελληνικό προϊόν, καθώς και το Luxury E-LA-WON σε συσκευασία κολόνιας.

Ο Γιάννης Καμπούρης αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά, συμμετέχει ως ομιλητής σε συνέδρια, διαλέξεις, προγράμματα εκπαιδευτικού και επιχειρηματικού περιεχομένου και πλήθος σεμιναρίων, εκπομπών και ημερίδων στον ημερήσιο και τον ηλεκτρονικό τύπο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά.