Κοκκινάκη Άρτεμις

Graphic Designer – Creative Director

Η Άρτεμις Kοκκινάκη σπούδασε Business Administration στο University of Maryland και εργάστηκε στο Client Service των Διαφημιστικών εταιριών Λάβδας, Έψιλον-Έψιλον και Αpril.

Η αγάπη της για τον δημιουργικό σχεδιασμό την οδήγησε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να σπουδάσει Γραφιστική στη Σχολή Βακαλό.

Το 1985 ξεκίνησε το δικό της δημιουργικό γραφείο, το artstudio.

H αρχή της επαγγελματικής της πορείας είναι συνδεδεμένη με τη φιλοτέχνηση Λογοτύπου και Eτικέτας κρασιού για μεγάλους Έλληνες Οινοποιούς με αποτέλεσμα, να γίνει γρήγορα γνωστή στον κλάδο.

Σήμερα δραστηριοποείται επίσης στην Ανάπτυξη Ταυτότητας και το Δημιουργικό Σχεδιασμό της συσκευασίας πολλών προϊόντων με ειδίκευση στον τομέα των Tροφίμων & Ποτών.

Μαζί με τους συνεργάτες της καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εργασιών και επιτυγχάνει δημιουργικές λύσεις που επικοινωνούν τους στόχους της εκάστοτε εταιρείας, ώστε να μεγιστοποιηθούν οι δυνατότητες πώλησης.

Η εργασία της διακρίνεται για την εφευρετικότητα, τη γνώση και την προσοχή στη λεπτομέρεια, στοιχεία που αναδεικνύουν τα προϊόντα.

Έλαβε μέρος σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς όπου βραβεύτηκε επανειλημμένως για την αισθητική εμφάνιση των προϊόντων που σχεδίασε.