Λαμπρόπουλος Σπήλιος

Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων Ψυχαγωγίας

Public

Ο Σπήλιος Λαμπρόπουλος γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων και σπούδασε Θεολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Την περίοδο 1994-2001 εργάστηκε ως συντάκτης σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες (Το Βήμα της Κυριακής, «Ε» της Ελευθεροτυπίας, Symbol του Επενδυτή, Δίφωνο, ΚΛΙΚ, Downtown κ.α.), ενώ παράλληλα δίδαξε δημοσιογραφία και αγγλικά στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ανέλαβε την αρχισυνταξία του περιοδικού Ποπ&Ροκ.

Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με το management (rock group Closer), το ραδιόφωνο (εκπομπές στον ΕΝ ΛΕΥΚΩ) και την τηλεόραση (μία σαιζόν στη ΝΕΤ και μία στην ΕΤ-1), ενώ διετέλεσε publicity manager στη DiDi Music/Big Star Productions (διοργάνωση Rockwave Festival) και στην πολυεθνική κινηματογραφική εταιρεία United International Pictures. 

Από το 2006 εργάζεται στην εταιρεία λιανικής Public, στην οποία κατέχει τη θέση του Διευθυντή Προϊόντων Ψυχαγωγίας τα τελευταία τρία χρόνια.

Θεωρεί ότι τα σημαντικότερα στη ζωή είναι ο χρόνος, η οικογένεια και να βρίσκεις διαρκώς προκλήσεις στην επαγγελματική σου καριέρα. Έχει σταθεί τυχερός και στα τρία.