Δρ. Παπαγεωργίου Περικλής

Σύμβουλος έρευνας & ανάπτυξης

ΔΕΟΣ

Γεννήθηκε στην Κυψέλη το 1973, με καταγωγή από την Πρέβεζα και την Κέα. Αποφοίτησε απο το Hertfordshire University BA inBA και είναι κάτοχος PhD στην Οικονομία του Διαδίκτυου.

Συνεργάστηκε με καθηγητές από το U.C.L.A., το L.S.E, το ΠΑ.ΠΕΙκαι την ΑΣΟΕ, εκπονώντας εργασίες που δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικά περιοδικά όπως: Οικονομικές συνέπειες του Σκοπιανού, η πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών, οφέλη της τηλεϊατρικής κ.α.

Το 1998 ίδρυσε την Nethouse Internet Services. Συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με την Internet Hellas, Forthnet, Hol, Sparknet, GAFerries, BBDO, Network Solution, Microsoft, VeriSign, Apple κλπ. Το 2013 ίδρυσε την «ΔΕΟΣ» αναγέννηση ελληνικού πολιτισμού. Ασχολείται με τα κοινά έχοντας θητεύσει πρόεδρος σε ΣΓΚ και εθνικοτοπικούς συλλόγους. Απ’ το 2014 είναι Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αγ. Αναργύρων Καματερού με θέσεις Προέδρου & Αντιδημάρχου στο ΝΠΔΔ του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας, οικονομική επιτροπή, ΔΕΠ κλπ.

Αφιερώματα και δημοσιεύσεις στα διεθνή ΜΜΕ έχουν γίνει για την επαγγελματική αλλά και την πολιτική δραστηριότητα όπως στο Γαλλικό κρατικό κανάλι TV France, στο κρατικό κανάλι της Σιγκαπούρης U Channel, στο κρατικό Ιαπωνικό κανάλι NHK, στο ένθετο Food & Wine των New York Times και σε πολλά άλλα MME εθνικής εμβέλειας. Πολλές τιμητικές διακρίσεις έχει λάβει από φορείς και σωματεία με μεγαλύτερη διάκριση την υποψηφιότητά του στην Ακαδημία Αθηνών για τη δράση του στον πολιτισμό.

Από το 1998 έως και σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεωνμε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς ως επικεφαλής στην εκπόνηση έργων στρατηγικής σημασίας.