Πιτσίκα Ρεβέκκα

President and CEO

People for Business

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα είναι Πρόεδρος και CEO της PfB Group. Διαθέτει πολυετή εμπειρία, ως στέλεχος στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, σε γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, εργάστηκε σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Στο διάστημα 2003 – 2007 κατείχε την θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου στην  ManpowerGroup, Hellas.

Το 2007 προχώρησε στην ίδρυση της People for Business, θέλοντας να δώσει μια διαφορετική διάσταση στο χώρο των υπηρεσιών του ανθρώπινου δυναμικού. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις, όπως το «Βραβείο  Καλύτερου Νέου Επιχειρηματία Στέλιος Χατζηιωάννου 2012», ενώ τον Ιανουάριο του 2014, συμμετείχε στο International Visitor Leadership Program (IVLP) του State Department στις ΗΠΑ, με θέμα την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Από τον Σεπτέμβριο του 2015, η PfB δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις αγορές της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Η ίδια δραστηριοποιείται προσωπικά ως mentor, μέσα από οργανώσεις και πανεπιστημιακά ιδρύματα, θέλοντας να υποστηρίξει ενεργά νέους επιχειρηματίες στην επίτευξη των στόχων τους.

Παράλληλα, ως career management expert συνεργάζεται με οργανισμούς για την καθοδήγηση στελεχών, με στόχο τον επαναπροσδιορισμό των επαγγελματικών τους στόχων.

Είναι ιδρυτικό μέλος του ελληνικού παραρτήματος του Entrepreneurship Organization και ενεργό μέλος σε αντίστοιχες επααγελματικές ενώσεις.

Μιλάει άπταιστα 3 γλώσσες – αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά –  είναι παντρεμένη κι έχει μια κόρη 8 ετών.