ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Κάντε κλικ στη θεματολογία που σας ενδιαφέρει για να δείτε τους εισηγητές


Το πάνελ διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Logistics την οποία ευχαριστούμε θερμά.Το Business Model Canvas αποτελεί την κινητήρια δύναμη του Επιχειρηματικού Σχεδίου. Σε μια μόνο σελίδα απεικονίζει με απλότητα το σημερινό ή μελλοντικό Επιχειρηματικό Μοντέλο και βοηθά στην συνεχή επανεξέταση, αξιολόγηση και βελτίωσή του.
Η επιχειρηματική ομάδα, χωρίς να μπαίνει σε μεγάλες λεπτομέρειες, συμπληρώνει τις 9 ενότητές του (building blocks) και προβαίνει σε τροποποιήσεις και αναθεωρήσεις καθώς η επιχειρηματική ιδέα ωριμάζει. Περιγράφει τι προσφέρει η επιχείρηση στους πελάτες της, πως τους προσεγγίζει και δημιουργεί σχέσεις μαζί τους, μέσω ποιών πόρων, δραστηριοτήτων και συνεργασιών επιχειρεί, και τέλος πως κερδίζει χρήματα.
Βοηθά τους επιχειρηματίες και τα στελέχη να εμβαθύνουν, να κατανοήσουν και να συμφωνήσουν σε μια κοινή πελατοκεντρική οπτική για την αλληλεπίδραση των συνιστωσών της επιχειρηματικής προσπάθειας, μέσα από μια δυναμική, δημιουργική και λειτουργική προσέγγιση.
Η διεθνής προοπτική μιας καριέρας δείχνει να συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον πολλών νέων πτυχιούχων και στελεχών που σχεδιάζουν την επαγγελματική τους εξέλιξη. Μέσα από αυτή τη συζήτηση θα αναλύσουμε αρχικά τις διαφορετικές εναλλακτικές μορφές διεθνούς καριέρας μαζί με τα οφέλη που τις συνοδεύουν. Στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στις πιθανές προκλήσεις που εμφανίζονται στα διαφορετικά της στάδια και θα προτείνουμε λύσεις και καλές πρακτικές για την επιτυχή σταδιοδρομία σε ένα διεθνές περιβάλλον.Το πάνελ διοργανώνει η Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα την οποία ευχαριστούμε θερμά.

O κλάδος των χρηματοικονομικών είναι πολύ ευρύς. Πέρα από τις γνωστές επιλογές ανάπτυξης καριέρας στον τραπεζικό, ελεκτικό και φορολογικό τομέα υπάρχουν συνεχώς βελτιούμενες προοπτικές απασχόλησης στην οικονομική διεύθυνση μεγάλων επιχειρήσεων (corporate finance). Σκοπός της συζήτησης είναι:
1. Να επισημάνει τις εναλλακτικές απασχόλησης στον ευρύτερο τομέα του Finance
2. Να κατατοπίσει για το αντικείμενο των εργασιών της οικονομικής διεύθυνσης (Corporate Finance)
3. Να αναδείξει τον στρατηγικό ρόλο τoυ σύγχρονου CFO και της ομάδας του
4. Να παρουσιάσει εναλλακτικές επιλογές και στρατηγικές δόμησης μιάς επιτυχούς καριέρας στο Corporate Finance
5. Να ανοίξει και να υποστηριξει το διάλογο μεταξύ των ενδιαφερομένων
Αισθάνεσαι ότι η επαγγελματική σου εξέλιξη δεν προχωράει όπως θα ήθελες;
Έχεις δυνατότητες και ταλέντα που δεν τα έχεις αξιοποιήσει και θέλεις να κάνεις κάτι γι’ αυτό;

Εάν ναι, τότε ήρθε η ώρα να δώσεις νέα ώθηση στην καριέρα σου!
Αυτό το διαδραστικό career coaching workshop απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κάνουν αλλαγές για να βελτιώσουν την καριέρα τους και θα αναδείξει τα σημεία-κλειδιά για την επιτυχία.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα «μυστικά» της επιτυχίας, να κατανοήσουν τη σημασία της στοχοθέτησης, τρόπους για να αξιοποιήσουν τα δυνατά τους σημεία και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε δημιουργήσουν την ιδανική επαγγελματική καθημερινότητα για εκείνους.

  • Παπάζογλου Mαρία, Πιστοποιημένη Career & Life Coach, Επιχειρηματίας, Σύμβουλος Δημοσίων ΣχέσεωνΗ συζήτηση θα καλύψει ορισμένους από τους βασικούς λόγους επαγγελματικής και επιχειρηματικής επιτυχίας βασισμένη στην πείρα ενός από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο εξωτερικό. Επίσης θα συζητηθούν οι απόψεις του για το μέλλον της Ελλάδας και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε η χώρα να προσελκύσει ξένες επενδύσεις.
Το πάνελ διοργανώνει η εταιρεία ΕΥ την οποία ευχαριστούμε θερμά.


  • Uhlmann Roy, Member of the Executive Board, German Startup Association

Χωρίς πωλήσεις είναι αδύνατον μια εταιρεία να έχει έσοδα και φυσικά κέρδος. Οι αριθμοί έχουν πολύ συγκεκριμένη αξία και είναι πολύ εύκολα αντιληπτοί, μετρήσιμοι και συγκρίσιμοι. Αυτό συχνά διαφοροποιεί την οπτική μας από αυτή του πελάτη. Όταν ο πωλητής και ο πελάτης σκέφτονται διαφορετικά πράγματα, τότε η σχέση κινδυνεύει και φυσικά το ίδιο και οι πωλήσεις μας.
Μέσα από αυτή τη σύντομη συνεδρία, θα ανακαλύψετε μικρές (ή μεγάλες) αναπάντεχες αλήθειες, που ισχύουν για κάθε άνθρωπο, κάθε επιχείρηση και κάθε πώληση. Μπείτε στον πειρασμό να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με όλες τις πτυχές της Business-to-Business πώλησης (ακόμα και το cold calling), τη σχέση σας με τους πελάτες σας και τελικά το value proposition της επιχείρησής σας.