Στεργίου Χρήστος

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος

TrueTrips

Ο Χρήστος Στεργίου είναι ιδρυτής και CEO της εταιρείας πολυτελών ταξιδίων TrueTrips, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή αυθεντικών ταξιδιωτικών εμπειριών.  Μεγάλωσε στην Ελλάδα και από μικρός εντρύφησε στην τέχνη της φιλοξενίας στο Petra Hotel & Suites στην Πάτμο, το οποίο ανήκει ως και σήμερα στην οικογένειά του. Σπούδασε οικονομικά στο Brandeis University και εργάστηκε για τρία χρόνια στην εταιρεία οικονομικού consulting Charles River Associates, Inc, ενώ είναι κάτοχος MBA από το Stanford Graduate School of Business. Έπειτα από εννέα χρόνια σπουδών και καριέρας στην Αμερική, το 2004 επέστρεψε στην Ελλάδα για να ιδρύσει την εταιρεία TrueGreece, την οποία μετέπειτα εξέλιξε σε TrueTrips, διοργανώνοντας πλέον προσωποποιημένες πολυτελείς εμπειρίες σε έντεκα Ευρωπαϊκές χώρες.

Από το 2008 έως και σήμερα συγκαταλέγεται στους καλύτερους διοργανωτές ταξιδίων παγκοσμίως ως Top Travel Specialist από το περιοδικό Condé Nast Traveler, ενώ από το 2009 έως και σήμερα συμπεριλαμβάνεται στην αντίστοιχη λίστα του περιοδικού Travel and Leisure. Από το 2014, τιμάται ως ο μοναδικός Trusted Travel Expert που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Wendy Perrin WOW List.

Διατελεί Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Stanford και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Marketing Greece.