ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Κάντε κλικ στη θεματολογία που σας ενδιαφέρει για να δείτε τους εισηγητές


 • Μιχαηλίδης Δημήτριος, Δημοσιογράφος με ειδίκευση στα αγροτικά θέματα
 • Παπαλεξανδρή Νάνσυ, Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τ. Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού
 • Σταθόπουλος Νίκος, Αντιπρόεδρος του European Association of Career Guidance (EACG). Διευθυντής της ISON Psychometrica
 • Στράτος Φαίδων, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, ΙΕΠΑΣ
Σε έναν κλάδο που εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς οι άνθρωποι της WIND ξεχωρίζουν σαν επαγγελματίες αλλά και σαν άνθρωποι, καθοδηγώντας τις εξελίξεις αυτές. Μάθε με ποιους τρόπους μπορείς και εσύ να… δείξεις ότι το ΄χεις στην WIND!

This workshop is focused on helping students to create engaging CVs and prepare for interviews. Students are shown how to demonstrate to employers they have the skills needed using examples from their day-to-day lives. In particular, the workshop focuses on showcasing communication and teamwork skills; commercial awareness; integrity; and resilience.

 • Doyle Meghan, International Business Development Manager, Learning and Professional Development, ICAEW
 • Κάτσιου Μαρία, Members and Stakeholders Executive, European Region, ICAEW


Θεατρικό δρώμενο με ηθοποιούς, αλλά και στελέχη ανθρωπίνου δυναμικού, για την ετοιμασία ενός σωστού βιογραφικού. Ο πιο πρωτότυπος τρόπος για να μάθετε τα μυστικά του!


 • Ευριπιώτη Μαρουσώ, Senior Brand Manager, WIND Ελλάς (Υπεύθυνη για τη στρατηγική επικοινωνίας των brands WIND και F2G, καθώς και για θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης)
 • Παπαποστόλου Χρήστος, Senior Brand Manager, WIND Ελλάς (Υπεύθυνος για τη στρατηγική επικοινωνίας νέων τεχνολογιών, χορηγιών και BTL ενεργειών)


Στην παρουσίαση αυτή οι εισηγητές θα μας μιλήσουν για όλες τις νέες εξελίξεις στον τομέα της τσιμεντοβιομηχανίας οι οποίες είναι εντυπωσιακές και απροσδόκητες!
Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση αναμένεται στο πάνελ αυτό μεταξύ τεσσάρων πετυχημένων επιχειρηματιών όπου θα συζητήσουν για τις απαραίτητες δεξιότητες, αλλά και τα κίνητρα που πρέπει να έχει ένας startupper για να πετύχει. Θα μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες, είτε σχετικά με το πώς μεγάλωσαν τις εταιρείες τους, είτε πώς έφτασαν στην εξαγορά τους από μεγαλύτερες επιχειρήσεις είτε με ποια κριτήρια επενδύουν σε μια νεοφυή επιχείρηση.


Η ψηφιακή επανάσταση και οι ταχύτατες αλλαγές στον ανταγωνισμό και την τεχνολογία έχουν κάνει επιτακτική την ανάγκη για τις σύγχρονες εταιρείες να προσαρμόζονται και να αλλάζουν πολύ γρήγορα επίσης.

Πώς όμως μπορεί η αλλαγή αυτή να γίνει εφικτή σε ένα μεγάλο οργανισμό όπως η Vodafone;


Η Χριστιάνα Θωμαΐδη και ο Αλέξανδρος Ιγνατίου συνεργάζονται στο χώρο του Digital Marketing πάνω από τρία χρόνια για οργανισμούς όπως το Ίδρυμα Ωνάση, η Εθνική Τράπεζα, η Allianz κ.α. Εξειδικεύονται στο content production και το digital advertising, αντίστοιχα. Στο workshop θα εξηγήσουν γιατί αξίζει να επενδύσουμε στο Social Media Marketing και γενικότερα στα digital κανάλια επικοινωνίας, δίνοντας συμβουλές για τη σωστή στρατηγική προώθησης brands και εταιριών.

Το workshop απευθύνεται σε όσους ξεκινούν τώρα την επαγγελματική ενασχόληση με τα social media αλλά και σε όσους εργάζονται σε παραδοσιακά κανάλια επικοινωνίας και θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.


 • Σαρρής Μιχάλης, Coffee Development Manager, Coca Cola Τρία Έψιλον


 • Goldberg Michael, Assistant Professor, Design & Innovation, Weatherhead School of Management, Case Western Reserve University

 • Σωφρονάς Γιώργος, PMO Manager/Deputy R&D Director, PeopleCert