Ζαραβέλη Πόπη

Head of Buying Division – FMCG

The Mart

H Πόπη Ζαραβέλη είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος – MSC Marketing&Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΟΠΑ).

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2005 στην μεγαλύτερη  Πολυεθνική  Γερμανική εταιρεία στον χώρο του Discount ALDI SUED  στην Φρανκφούρτη Γερμανίας ως Area Manager  όπου το 2007  προήχθη σε αγοράστρια και στην συνέχεια σε  Επικεφαλής  Αγορών  στα κεντρικά γραφεία του ομίλου στο Sattled της Αυστρίας όπου και παρέμεινε μέχρι και το 2009.

Συνέχισε την πορεία της ως Επικεφαλής Αγορών στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στην Θεσσαλονίκη όπου ανέπτυξε σε συνεργασία με 150 προμηθευτές 1500 κωδικούς ιδιωτικής ετικέτας για την εταιρία ALDI HELLAS όπου και  παρέμεινε μέχρι και το 2011.

Το 2011 τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα συνεχίστηκαν στην Μakro Cash & Carry Hellas μεγάλη αλυσίδα στο χώρο του χονδρεμπορίου μέλος της METRO GROUP Γερμανίας όπου μέχρι και το 2015  συνέχισε την πορεία της στο χώρο των αγορών ως Επικεφαλής  Αγορών του τυποποιημένου τροφίμου και  μη τροφίμου.

Με την εξαγορά της εταιρίας Μakro Hellas από την εταιρία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ το 2015 συνεχίζει και εργάζεται στο γνωστό κανάλι  χονδρικής  με την επωνυμία  πλέον THE MART του ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ως Επικεφαλής του τμήματος αγορών του τυποποιημένου τροφίμου. Tο τμήμα της απαριθμεί πάνω από 8000 κωδικούς και συνεργασίες με περισσότερες από 200 ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες.