BUSINESS DAYS
ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!


Για έκτη χρονιά διοργανώνουμε τον εξαιρετικά επιτυχημένο θεσμό των “Business Days”.
Πρόκειται για εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών και απόφοιτων διαφόρων πανεπιστημίων σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

BUSINESS DAYS
Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας


Για πέμπτη χρονιά συνεχίζουμε δυναμικά τον πολύ επιτυχημένο θεσμό των “Business Days” ο οποίος ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια κατά τη διάρκεια των μαθημάτων του καθηγητή Ιορδάνη Λαδόπουλου στην ΑΣΟΕΕ.
Πρόκειται για εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών και απόφοιτων διαφόρων πανεπιστημίων (Πολυτεχνείο, Οικονομικές Σχολές, Σχολές Θετικών Επιστημών κτλ) σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις οι οποίες συνοδεύονται από παρουσιάσεις-σεμινάρια ανώτατων στελεχών των επιχειρήσεων (πολύ συχνά των ίδιων των Διευθύνοντων Συμβούλων) στις οποίες γίνονται οι επισκέψεις.
Δεν υπάρχει έξτρα κόστος για τις επισκέψεις αυτές.

 • Θα ζήσετε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε εταιρείες εκ των έσω και να συνομιλήσετε με τα ανώτατα στελέχη τους και πολλές φορές με τον ίδιο το Διευθύνοντα Σύμβουλο / Διευθύνουσα Σύμβουλο.
 • Θα ενημερωθείτε για το πώς λειτουργούν τα διάφορα τμήματα της εταιρείας από τους διευθυντές των τμημάτων.
 • Συνήθως το πρόγραμμα περιλαμβάνει και την ανάπτυξη ενός εξειδικευμένου θέματος που αφορά στην εκάστοτε εταιρεία.
 • Θα σας δοθεί η δυνατότητα να επαληθεύσετε θεωρίες που έχετε μάθει στις αίθουσες διδασκαλίας.
 • Θα δικτυωθείτε τόσο με τα στελέχη όσο και με τους άλλους συμμετέχοντες.
 • Αν τυχαίνει τον καιρό που θα πραγματοποιηθεί το «Business Day» η εταιρεία να αναζητεί προσωπικό, σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση στα στελέχη της επιχείρησης και, ποτέ δεν ξέρετε, μπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία για απασχόληση. Τα προηγούμενα δύο χρόνια τουλάχιστον 12 άτομα βρήκαν εργασία ή ευκαιρία πρακτικής μέσα από τα «Business Days».
 • Αν η εταιρεία έχει χώρο παραγωγής θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση.
 • Θα μάθετε από το διευθυντή/διευθύντρια ανθρωπίνων πόρων για τις διαδικασίες επιλογής, τα προσόντα που αναζητά η εταιρεία από τα μελλοντικά στελέχη της και πώς να δομήσετε το ιδανικό βιογραφικό για τη συγκεκριμένη εταιρεία όταν και εφόσον θα κάνετε κάποια μέρα αίτηση για κάποια θέση.
 • Αλλά ακόμα και αν η εταιρεία που επιλέξετε και σας επιλέξει δεν προσλαμβάνει εκείνη την εποχή, σίγουρα θα είναι ιδιαιτέρως θετικό για εσάς να έχετε συμπεριλάβει στο βιογραφικό σας αυτή την επίσκεψη όταν στο μέλλον κάνετε αίτηση για κάποια θέση.
 • Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
 • Μπορείτε να το βάλετε στο βιογραφικό σας.
 • Και σίγουρα θα περάσετε πολύ όμορφα!

Διαδικασία Συμμετοχής


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η αίτηση συμμετοχής στα Business Days γίνεται online.
ONLINE ΑΙΤΗΣΗ: η αίτηση των Business Days μπορεί να γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο πριν και κατά τη διάρκεια του Πανοράματος. Η εφαρμογή των online αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 11 Μαρτίου στις 18:00. Θα υπάρξει ενημέρωση μέσω post στη σελίδα μας στο Facebook.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
1) Η παρουσία σας κατά τη διάρκεια του Πανοράματος είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ διότι η διαδικασία αίτησης συμμετοχής περιλαμβάνει μια σύντομη συνέντευξη στο χώρο της εκδήλωσης.
2) Επίσης, η αίτηση συμμετοχής δε σημαίνει απαραίτητα ότι ο αιτών/ούσα θα παρακολουθήσει το ή τα “Business Day” της προτίμησής του/της μιας και η επιλογή θα γίνει κατεξοχήν από τις επιχειρήσεις.
3) Nα έχετε μελετήσει ενδελεχώς την επιχείρηση που επιθυμείτε να επισκεφθείτε.

Βήματα Συμπλήρωσης Online ΑίτησηςΒΗΜΑ 1ο: Μπορείτε να εγγραφείτε και να κάνετε την αίτηση συμμετοχής σας ΠΡΙΝ το Πανόραμα.
ΒΗΜΑ 2ο: Για την συμπλήρωση της αίτησής σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ στην online εφαρμογή. Σε περίπτωση που έχετε δημιουργήσει το προφίλ σας από περασμένη χρονιά τότε συνδεθείτε κανονικά στην εφαρμογή με το email και τον αντίστοιχο κωδικό πρόσβασης.
ΒΗΜΑ 3ο: Στην online πλατφόρμα θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και θα επιλέξετε τα έξι (6) αγαπημένα σας Business Days, αφού μελετήσετε τις περιγραφές τους. Η υποβολή της αίτησης είναι οριστική και δεν μπορεί να αλλάξει.
ΒΗΜΑ 4ο: Μετά την οριστική υποβολή της αίτησή σας θα πρέπει να υποβάλλετε το βιογραφικό σας σημείωμα επιλέγοντας το tab “Το προφίλ μου” μέχρι και την Πέμπτη 14 Μαρτίου τα μεσάνυχτα. Για την καλύτερη διαχείριση του βιογραφικού σας, συνιστούμε το όνομα του αρχείου να είναι το ονοματεπώνυμό σας.
ΒΗΜΑ 5ο: θα πρέπει υποχρεωτικά να επισκεφτείτε το Πανόραμα στις 9-11 Μαρτίου (είτε με το εισιτήριο των 5 ευρώ είτε των 10 ευρώ) όπου θα περάσετε από μια σύντομη συνέντευξη στο περίπτερο των Business Days. Συνεντεύξεις θα γίνονται και τις τρεις ημέρες του συνεδρίου.
ΒΗΜΑ 6ο: Σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις, θα επιλεχθούν οι συμμετέχοντες / συμμετέχουσες οι οποίοι θα ενημερωθούν με email δέκα, τουλάχιστον, μέρες πριν το εκάστοτε Business Day.Υπάρχει περίπτωση να επιλεχθείτε σε περισσότερα από ένα Business Day.

Σας ευχόμαστε να είστε ανάμεσα στους τυχερούς!

Τι να προσέξετε!


Αναζητήστε Πληροφορίες για την Εταιρεία

Πριν έρθετε στο «Business Day» είναι χρήσιμο να έχετε μελετήσει την εταιρεία ενδελεχώς. Αυτό θα φανεί στις ερωτήσεις σας και στις συζητήσεις με τα στελέχη, και κάνει πολύ καλή εντύπωση.

Φροντίστε το Βιογραφικό σας


Για τη συμμετοχή σας στα «Business Days» θα σας ζητηθεί το βιογραφικό σας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να είναι προσεγμένο, χωρίς ορθογραφικά και γραμματικά λάθη και το μέγιστο δύο σελίδες. Πέραν του ότι η αξιολόγησή σας βασίζεται στο βιογραφικό σας σε μεγάλο βαθμό, το σωστό βιογραφικό μπορεί να είναι το «διαβατήριό» σας για συνέντευξη με την εταιρεία. Φέτος, θα λειτουργήσει “CV corner” στο οποίο η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας EMPLOY Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας θα βρίσκεται για να σε συμβουλεύσει.

Συνέπεια


Η επιλογή σας στα «Business Days» ανάμεσα σε πολλούς άλλους υποψηφίους είναι πολύ σημαντική. Επομένως, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά να είστε συνεπείς όσον αφορά τα deadlines και κυρίως στην παρουσία σας την προκαθορισμένη ώρα της συνάντησης πριν το Business Day που θα παρακολουθήσετε.

Δυναμική Συμμετοχή

Η συμμετοχή σας στα «Business Days» αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για να αντλήσετε πληροφορίες για την εταιρεία και να γνωριστείτε με τα στελέχη της. Επομένως, σας παροτρύνουμε να κάνετε ερωτήσεις και να δράττετε της ευκαιρίας να μιλήσετε με τα στελέχη κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και του γεύματος. Ο δυναμισμός, η κοινωνικότητα και η λήψη πρωτοβουλιών είναι χαρακτηριστικά που κάνουν ιδιαιτέρως θετική εντύπωση. Το αντίθετο αποτέλεσμα όμως, έχει η υπερβολή, όπως το να μονοπωλεί κάποιος τις ερωτήσεις.

Ένδυση

Σκόπιμο είναι να είναι επαγγελματική. Για παράδειγμα, ένα κουστούμι κάνει ασύγκριτα καλύτερη εντύπωση από ένα σχισμένο τζιν και αθλητικά παπούτσια. Άλλωστε από τα «Business Days» υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν ευκαιρίες απασχόλησης και η εικόνα σας θα ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Οι Αξιολογητές μας


Στέλιος Αρώνης

Ο Στυλιανός Αρώνης είναι Υπεύθυνος Επιχειρησιακής Συνέχειας Ομίλου της Alpha Bank (Ελλάδα και εξωτερικό). Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί σε διεθνείς Οργανισμούς (Alpha Bank, Citibank InternationalPlc, Shell Oil), στην Διαχείριση Ρίσκου, Χρηματοοικονομική Ανάλυση, Διαχείριση Διαθεσίμων & Επενδύσεων (Treasury),Outsourcing, Διαχείριση Έργων.

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων), του Brunel UniversityΛονδίνου (MSc in Business Finance) και διαθέτει πιστοποιήσεις στην Επιχειρησιακή Συνέχεια / Διαχείριση Κινδύνων από διεθνή Ινστιτούτα [Disaster Recovery Institute (USA) και Business Continuity Management Institute (Asia-Pacific)].

Κωνσταντίνος Φρέντζος

Ο Κωνσταντίνος Φρέντζος είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Π.Κ.ΦΡΕΝΤΖΟΣ Α.Ε. Βιομηχανία Υφασμάτων and Non-Woven που δραστηριοποιείται στο χώρο της Κλωστοϋφαντουργίας. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων "ΑΘΗΝΑ 2004" στη Διεύθυνση Εγκατάστασης ΟΑΚΑ, και στην Τράπεζα "Societe Generale" ως σύμβουλος επενδύσεων στο τμήμα Investment Banking.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου "Business Finance" του Πανεπιστημίου Brunel του Λονδίνου. Από το 2013 είναι κάτοχος πτυχίου Ηλιακή και Αιολική Ενέργεια του Πανεπιστημίου Camilo Jose Cela της Ισπανίας.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι Επικεφαλής Μισθοδοσίας και Παροχών, στη ΔΕΠΑ Α.Ε. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί για πάνω από 12 χρόνια, σε διάφορες θέσεις της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλων επιχειρήσεων και ως σύμβουλος επιχειρήσεων, με πλήρη εξειδίκευση σε όλες τις διαστάσεις θεμάτων payroll και HR.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος International ΜΒΑ του Bournemouth University της Μ. Βρετανίας.

Χρυσούλα Καΐτατζη

H Καϊτατζή Χρυσούλα είναι Υπεύθυνη Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, όπου εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια, σε διάφορες θέσεις της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων (pax 1000 pers). Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε θέσεις Ανθρωπίνου Δυναμικού, καθώς και σε τμήματα Marketing και Εξαγωγών άλλων εταιρειών, αλλά και σε Projects για Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος ΜΒΑ από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Καρολίνα Σιμσίρογλου

Η Καρολίνα Σιμσίρογλου εργαζόταν από το 2001 στην οικογενειακή επιχείρηση Εξοπλισμού Χώρων Εστίασης. Τα τελευταία 4 χρόνια έχει δημιουργήσει την δική της επιχείρηση Τροφοδοσιών Χώρων Εστίασης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε εταιρείες Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού στο Marketing Management από το Aston Business School (Birmingham) στην Αγγλία.

Άγγελος Κατής

Ο Κατής Άγγελος εργάζεται τα τελευταία χρόνια στον Γραφείο Επιχειρησιακής Συνέχειας του Ομίλου της Alpha Bank . Στο παρελθόν έχει εργαστεί για σχεδόν μια δεκαετία στην Citibank σε διαφόρους τομείς.

Από το 2008 είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το 2017 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο αναφορικά με την Διαχείριση  Φυσικών και Ανθρωπογενών Καταστροφών. Παράλληλα είναι πιστοποιημένος ως Business Continuity Lead Auditor από τον Διεθνή Οργανισμό  Business Continuity Management Institute (Asia-Pacific).

Κωνσταντίνος Καλογεράκης

Ο Κωνσταντίνος Καλογεράκης εργάζεται για την ανάπτυξη του i-bank από το λανσάρισμά του στις αρχές του 2009, με έμφαση στους πρωτοποριακούς πολυχώρους ηλεκτρονικής τραπεζικής «i-bank store» και δράσεις όπως ο διαγωνισμός «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία» και η καμπάνια για τη μείωση του ψηφιακού αναλφαβητισμού «Δείξ’τους». Την περίοδο αυτή ασχολείται με τη διοργάνωση του δεύτερου κύκλου του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης “Be Finnovative”. Από το 1998 εργάζεται σε τραπεζικά ιδρύματα και πολυεθνικές. Από το 2002 έως το 2005 στην εταιρία συμβούλων διοίκησης A.T. Kearney ολοκλήρωσε σειρά έργων στρατηγικού μετασχηματισμού και τοποθέτησης στην αγορά, ενώ στην Γενική Τράπεζα – Societe Generale Group ήταν επικεφαλής market segments στη Διεύθυνση Μάρκετινγκ.

Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος MBA από το SDA Βοcconi στο Μιλάνο.

Λυδία Γιαμπάνη

Η Λυδία Γιαμπάνη είναι Υπεύθυνη Εκπαίδευσης και Προγραμμάτων στην Altium Training, όπου εργάζεται τα τελευταία οκτώ χρόνια στο αντικείμενο των Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων. Έχει εξειδίκευση στον Εκπαιδευτικό και Επαγγελματικό προσανατολισμό καθώς είναι υπεύθυνη επικοινωνίας στο συμβουλευτικό τμήμα των μαθητών του εκπαιδευτικού κέντρου. Παράλληλα ασχολείται ενεργά με το τμήμα Marketing με ιδιαίτερη εμπειρία στο Digital Marketing και στο Web Design. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Training Services της PwC, καθώς και στο τμήμα εκπαίδευσης άλλων εταιριών.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.

Αλέξανδρος Λύρας

Ο Αλέξανδρος Λύρας είναι Χειριστής επιχειρηματικών δανείων οριστικής καθυστέρησης στην ΕΤΕ. Στο παρελθόν, είχε εργαστεί ως RM επιχειρηματικών δανείων προσωρινής καθυστέρησης στην ΕΤΕ και ως Credit Analyst στην Probank. Απασχολείται στον Τραπεζικό χώρο τα τελευταία 11 χρόνια.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φανή Σταύρου

Η κυρία Σταύρου δραστηριοποιείται ως Διαχειριστής Εταιρικών Πελατών (Account Manager) στον Ομιλο ΟΤΕ τα τελευταία 15 ετη, με σημαντικές διακρίσεις. Στο παρελθόν εχει ασχοληθεί με το real estate καθώς και τις πωλήσεις .

Είναι απόφοιτος της ΟΔΕ της ΑΣΟΕΕ ενώ υπήρξε η πρώτη φοιτήτρια ERASMUS της ΟΔΕ στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. Επίσης είναι κάτοχος δεύτερου πτυχίου, με άριστα, στην Παιδαγωγική ΑΣΠΑΙΤΕ.

Θανάσης Πρίντσιπας

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τη Unilever Hellas και από το 2004 εργάζεται στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, στον Τομέα Μακροοικονομικής Ανάλυσης και Ευρωπαϊκής Πολιτικής. Έχει ασχοληθεί με θέματα διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, συμμετέχοντας ως εμπειρογνώμονας σε γνώμες της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής και έχει λάβει μέρος στην υλοποίηση έργων επιχειρησιακών προγραμμάτων, που αφορούν την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, την αναδιάρθρωση των επιχειρήσεων καθώς και τη θεσμική ενδυνάμωση των κοινωνικών εταίρων.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης.

Δήμητρα Ανδρίτσου

"Η Δήμητρα Ανδρίτσου είναι Επικεφαλής της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανακτημένης Περιουσίας στη Eurobank Ergasias Leasing, όπου εργάζεται τα τελευταία 11 χρόνια, σε θέσεις υλοποίησης συμβάσεων καθώς και προώθησης & τεχνικής διαχείρισης ακινήτων και εξοπλισμού. Στο παρελθόν έχει εργασθεί σε εταιρείες χρονομισθώσεων αυτοκινήτων, σε θέσεις λογιστηρίου και διαχείρισης συμβάσεων."

"Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών."

Βασιλική Βουλτσίδου

"Η Βουλτσίδου Βασιλική εργάζεται τα τελευταία 2,5 χρόνια ως βοηθός λογιστή στο λογιστήριο της εταιρίας ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. Έχει εργασθεί στο παρελθόν σε αντίστοιχες θέσεις για διαφορετικές εταιρίες."

"Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική του Οικονομικού τμήματος του ίδιου πανεπιστημίου."

Φώτης Ρηγόπουλος

Ο Φώτης Ρηγόπουλος είναι Διευθυντής Πωλήσεων της Versalis, του ομίλου της Ιταλικής πολυεθνικής ΕΝΙ για τα προϊόντα πολυαιθυλενίου για ολο τον κόσμο πλην Δυτικής Ευρώπης καθως και country manager για το ελληνικό branch της εταιρίας. Τα τελευταία 16 χρόνια εργάζεται για τον όμιλο έχοντας περάσει από διάφορες θέσεις ευθύνης όπως Οικονομικός Διευθυντής της εταιρίας στην Ελλάδα, Διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας στην Ελλάδα αλλα και εκείνης της Τουρκίας. Εχει εργαστεί άλλα 5 χρόνια στη θέση του Οικονομικού Διευθυντή μεγάλης Ελληνικής εταιρίας διανομής ψυχαγωγικού λογισμικού στη φάση της αλματώδους ανάπτυξης της.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατοχος ΜΒΑ από το Παναπιστήμιο LaVerne CA, καθώς και κάτοχος διαφόρων πιστοποιήσεων από κορυφαία Πανεπιστήμια όπως το IMD, IESE κα. Πατέρας 2 παιδιών και μανιώδης δρομέας.

Αλέξανδρος Γαλάνης

Ο Αλέξανδρος Γαλάνης εργάζεται ώς Group Internal Auditor στην εταιρεία Intrasoft. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες σε τμήματα εσωτερικού ελέγχου και κεντρικών οικονομικών υπηρεσιών.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) σε Accounting & Management Science απο το Πανεπιστήμιο του Southampton (U.K.) καθώς και επαγγελματικής πιστοποίησης στον εσωτερικό έλεγχο (C.I.A).

Βαλεντίνα Τσιμέττα

Η Βαλεντίνα Τσιμέττα είναι Product Manager στην εταιρία iSquare Α.Ε. Έχει 10ετή εμπειρία στο Product Management καθώς και σε διάφορες άλλες αρμοδιότητες που αφορούν το τμήμα Business Support. Στο παρελθόν έχει εργαστεί 3 χρόνια στη Nokia στο τμήμα Order Processing.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Οργάνωσης Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ισιδώρα Κυρίτση

Η Ισιδώρα Κυρίτση έχει πολυετή εμπειρία σε τμήματα πωλήσεων, marketing & trade marketing σε πολυεθνικές εταιρείες στον χώρο των FMCG.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc in Advanced Marketing Management από το πανεπιστήμιο Lancaster του Ηνωμένου Βασιλείου.

Νάντια Νεσιάδη

Η Νεσιάδη Νάντια είναι Διευθύντρια Κεντρικού καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Εργάζεται στον Τραπεζικό χώρο εδώ και 23 έτη , καταλαμβάνοντας τη θέση της Διευθύντριας καταστήματος τα τελευταία 10 έτη, με αρκετή εμπειρία σε θέματα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και τραπεζικών εργασιών.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Oικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος της πιστοποίησης Harvard Manage Mentor .

Βασιλική Τσατσάνη

Η Βασιλική Τσατσάνη είναι εφοριακός υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων από το 2016. Στο παρελθόν εργάστηκε επί σειρά ετών σε εταιρίες χρηματοδοτικών μισθώσεων (ευρύτερος τραπεζικός τομέας), στον τομέα credit, marketing, πωλήσεων και collections.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος M.Sc. Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Βάσιλα Άννα

Η Βάσιλα Άννα δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας στην παροχή φοροτεχνικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών από το 2005 με εξειδίκευση στον τομέα της μισθοδοσίας και της ασφάλισης. Είναι εγγεγραμμένη στο Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών με άδεια άσκησης επαγγέλματος Λογιστή-Φοροτεχνικού A’ τάξης και άδεια άσκησης Οικονομολογικού επαγγέλματος.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μαρία Ζουρνά

Η Μαρία Ζουρνά εργάζεται στη Διεύθυνση Φορολογίας της Τράπεζας Eurobank τα τελευταία 4 χρόνια. Διαθέτει συνολικά 15ετή επαγγελματική εμπειρία ως Στέλεχος Οικονομικής Διεύθυνσης σε μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα (Eurobank, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Τράπεζα Κύπρου). Είναι κάτοχος Άδειας Λογιστή – Φοροτεχνικού Ά τάξης και διαθέτει εμπειρία στην επιμόρφωση ενηλίκων σε θέματα Λογιστικής και χρηματοοικονομικής.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος ΜSc. in Accounting and Finance από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Μαρία Αγγελική Μπάτση

Η Μαρία Αγγελική Μπάτση είναι υπεύθυνη στο τμήμα μισθοδοίσας και Ανθρωπίνου Δυναμικού, στην Champion AEBE. Στο παρελθόν έχει εργαστεί για τουλάχιστον 12 χρόνια σε διάφορες θέσεις στο τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού και Λογιστηρίου.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο μετεκπαιδεύσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά καθώς και σε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή φοροτεχνικού Β’ τάξεως.

Συχνές Ερωτήσεις


1. Πώς θα υποβάλλω αίτηση στα Business Days;

Η αίτηση συμμετοχής στα Business Days υποβάλλεται μέσω της Online Εφαρμογής.
Η Online αίτηση υποβάλλεται στο http://www.pan-orama.org/BusinessDays έως τις 11/03/2018 και ώρα 18:00. Θα υπάρξει ενημέρωση μέσω post στη σελίδα μας στο Facebook.

2. Δημιούργησα νέο προφίλ στην εφαρμογή, αυτό σημαίνει ότι έκανα και την αίτησή μου για τα Business Days;

Η δημιουργία του προφίλ στην online Πλατφόρμα του Πανοράματος δεν προϋποθέτει ότι ταυτόχρονα δημιουργείται και η αίτησή σας. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία που προαπαιτούνται στο tab «Αίτηση στα Business Days».

3. Συμπλήρωσα την αίτησή μου οριστικά, αλλά έκανα λάθος σε κάποια στοιχεία, πως μπορώ να τα αλλάξω;

Για οποιαδήποτε αλλαγή της αίτησή σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο businessdays@pan-orama.org με πλήρη αναφορά του προβλήματός σας ώστε η Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης των Business Days να σας δώσει τις αντίστοιχες κατευθύνσεις. Καμία τυχόν αλλαγή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της συνέντευξης.

4. Είχα δημιουργήσει προφίλ πέρισυ αλλά δεν θυμάμαι τον κωδικό πρόσβασής μου, πρέπει να δημιουργήσω νέο προφίλ;

Σε περίπτωση που έχετε δημιουργήσει προφίλ στην online εφαρμογή το προηγούμενο έτος και δεν θυμάστε τον κωδικό σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανάκτηση κωδικού μέσα από την επιλογή «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», όπου θα ενημερωθείτε για τον νέο σας κωδικό μέσω email.

5. Έκανα την αίτησή μου αλλά δεν είχα μαζί το βιογραφικό μου σημείωμα. Πώς και με ποιο τρόπο θα μπορέσω να το στείλω για να ολοκληρώσω την αίτησή μου για τα Business Days;

Έχετε τη δυνατότητα να ανεβάσετε το βιογραφικό σας σημείωμα μέσω της online εφαρμογής μέχρι και την Τετάρτη 14/3/2018 τα μεσάνυχτα. Σε καμία άλλη περίπτωση το βιογραφικό σημείωμα δεν θα γίνεται δεχτό. Για την καλύτερη διαχείριση του βιογραφικού σας, συνιστούμε το όνομα του αρχείου να είναι το ονοματεπώνυμό σας.

6. Δεν έχω υπολογιστή και δυσκολεύομαι να συμπληρώσω την online αίτηση από το κινητό μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Υπάρχει η δυνατότητα να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου στον ειδικό χώρο που θα υπάρχει κοντά στο περίπτερο των Business Days. Παρόλα αυτά, σας προτείνουμε να συμπληρώσετε την αίτησή σας από το σπίτι σας καθώς εξοικονομείτε χρόνο.

7. Πότε θεωρείται μια αίτηση ολοκληρωμένη;

Για να θεωρηθεί μια αίτηση ολοκληρωμένη θα πρέπει να πληρούνται και οι 3 παρακάτω συνθήκες:

 1. Να έχετε καταχωρήσει την αίτησή σας ηλεκτρονικά μέχρι και τις 11/3/2018 στις 18:00,
 2. Να έχετε περάσει από μια σύντομη συνέντευξη στο περίπτερο των Business Days κατά την διάρκεια του Συνεδρίου,
 3. Να έχετε υποβάλει το βιογραφικό σας σημείωμα στην online εφαρμογή μέχρι τα μεσάνυχτα στις 14 Μαρτίου 2018.
8. Ποιές ώρες λειτουργεί το περίπτερο των Business Days;

Το περίπτερο θα δέχεται χειρόγραφες αιτήσεις καθ’ όλη την διάρκεια του Συνεδρίου. Η διαδικασία των συνεντεύξεων θα πραγματοποιείται αυστηρά τις παρακάτω ώρες:

Παρασκευή: 17:00 – 21:00
Σάββατο: 10:30 – 21:00
Κυριακή: 10:30 – 19:00

9. Υπέβαλα την αίτησή μου ηλεκτρονικά, τι ώρα να έρθω για συνέντευξη;

Η συνέντευξη γίνεται χωρίς προηγούμενη συνεννόηση για συγκεκριμένη ώρα συνάντησης κατά το ωράριο λειτουργίας του περιπτέρου των Business Days:

Παρασκευή: 17:00 – 21:00
Σάββατο: 10:30 – 21:00
Κυριακή: 10:30 – 19:00

10. Έχω ολοκληρώσει τα βήματα της αίτησης, πότε θα ενημερωθώ για την επιλογή μου ή μη;

Θα ενημερώσουμε όσους/όσες συμμετέχουν μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που συμπληρώσατε στην αίτησή σας το αργότερο 10 ημέρες πριν την πραγματοποίηση του Business Day.

11. Σε πόσα Business Days μπορώ να συμμετέχω;

Η αίτησή σας συμμετέχει στην αξιολόγηση για όσες εταιρείες έχετε δηλώσει (μέχρι 6). Η αίτηση συμμετοχής δε συνεπάγεται αυτόματα και την εξασφάλιση της θέσης σας στο Business Day. Υπάρχει, όμως, και η περίπτωση να επισκεφτείτε περισσότερα του ενός Business Days.

12. Ποιος είναι υπεύθυνος για την επιλογή όσων θα συμμετάσχουν στα Business Days;

Η επιλογή γίνεται από κοινού από την εταιρεία που διοργανώνει το εκάστοτε Business Day σε συνεννόηση με την οργανωτική ομάδα του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

13. Ποιά είναι τα κριτήρια για την επιλογή μου ή μη σε κάποιο Business Day;

Η απόφαση για κάθε υποψήφιο προκύπτει μετά από συν-αξιολόγηση της αίτησης του, της παρουσίας του στη σύντομη συνέντευξη με τον αξιολογητή στο περίπτερο των Business Day και του βιογραφικού του σημειώματος. Μερικές εταιρείες μπορεί να θέτουν ειδικά κριτήρια, όπως είναι η σειρά προτεραιότητας που ο υποψήφιος τους έδωσε στην αίτησή του.

14. Θεωρώ ότι έχω καλό βιογραφικό και στη συνέντευξη τα πήγα καλά. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα επιλεγώ;

Η τελική απόφαση για την επιλογή ή μη κάθε υποψηφίου δεν εξαρτάται μόνο από την προσωπική του επίδοση, αλλά έχει άμεση σχέση με το γενικό επίπεδο των υποψηφίων που συμμετέχουν στην διαδικασία, τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων σε κάθε Business Day και φυσικά με τον αριθμό αιτήσεων για αυτήν την θέση. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες σε σχέση με το πλήθος των αιτήσεων, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κάποιος υποψήφιος να απογοητευτεί αν δεν επιλεγεί σε μία εταιρεία. Είναι πάντα πιθανό να επιλεγεί σε κάποια από τις άλλες επιλογές του.

15. Αν επιλεγώ να συμμετέχω θα λάβω βεβαίωση παρακολούθησης;

Ναι, κάθε υποψήφιος λαμβάνει ξεχωριστή βεβαίωση παρακολούθησης για κάθε Business Day που συμμετείχε, εφόσον όντως προσέλθει εγκαίρως σε αυτό.

16. Πότε θα λάβω την βεβαίωση παρακολούθησης;

Η βεβαίωση παρακολούθησης συνήθως δίνεται σε έντυπη μορφή την ημέρα του Business Day. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, θα την λάβετε ηλεκτρονικά μετά το τέλος των Business Days. Σε περίπτωση που έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από το Business Day και δεν την έχετε λάβει ακόμα, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο businessdays@pan-orama.org αναφέροντας το όνομά σας, την εταιρεία που επισκεφθήκατε και την ημερομηνία της επίσκεψης.

17. Μπορώ να υποβάλω αίτηση για τρίτο πρόσωπο;

Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια αίτηση, θα πρέπει ο ίδιος ο υποψήφιος να προσέλθει για μία σύντομη συνέντευξη στο περίπτερο των Business Days. Το βήμα αυτό είναι απαραίτητο και δεν μπορεί να γίνει με αντιπροσώπευση του υποψηφίου.

18. Είναι απαραίτητο να είναι κάποιος φοιτητής ή απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να κάνει αίτηση;

Αίτηση μπορεί να υποβάλλει οποιοσδήποτε νέος ηλικίας 18-30 ετών, ανεξαρτήτως επιπέδου εκπαίδευσης. Πριν υποβάλλετε την αίτησή σας, προτείνουμε να μελετήσετε προσεκτικά το προφίλ υποψηφίου που ζητάει κάθε εταιρεία για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να επιλεγείτε.

19. Είμαι μεγαλύτερος των 30 αλλά σπουδάζω ακόμα, μπορώ να συμμετέχω;

Προτεραιότητα για συμμετοχή στα Business Days έχουν οι νέοι ηλικίας 18-30 ετών. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορούν - αν θέλουν - να υποβάλλουν αίτηση, αλλά θα επιλεγούν μόνο εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από όσους υποψήφιους ηλικίας 18-30 ετών πληρούν τα κριτήρια του προφίλ που έχει οριστεί για το κάθε Business Day.

20. Πέρσι είχα επιλεγεί να συμμετάσχω σε μία εταιρεία η οποία συμμετέχει και φέτος. Επειδή με ενδιαφέρει να εργαστώ στον κλάδο αυτό, θα ήθελα να ξανασυμμετάσχω στο ίδιο Business Day. Γίνεται αυτό;

Αν και δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσες φορές θα δηλώσετε την ίδια εταιρεία, γενικά ενθαρρύνουμε τους υποψήφιους να επιδιώκουν την συμμετοχή τους σε διαφορετικές εταιρείες κάθε χρόνο ώστε να διευρύνουν περισσότερο τους ορίζοντές τους.

21. Πέρυσι είχα δηλώσει να συμμετάσχω σε μία εταιρεία και δεν επιλέχθηκα. Αν την δηλώσω και φέτος έχω περισσότερες ελπίδες να επιλεγώ;

Στην αξιολόγηση ενός υποψηφίου λαμβάνεται υπόψη η αίτησή του, η παρουσία του στη σύντομη συνέντευξη κατά τη διάρκεια του συνεδρίου και το βιογραφικό του σημείωμα. Η τελική απόφαση εξαρτάται από το γενικό επίπεδο υποψηφίων, τον αριθμό των θέσεων που προσφέρει η εταιρεία και τον αριθμό των αιτήσεων για αυτές τις θέσεις. Επομένως, η μη επιλογή ενός υποψηφίου να συμμετάσχει σε μια εταιρεία τις προηγούμενες χρονιές, δεν επηρεάζει την απόφαση για τη φετινή υποψηφιότητα.

Στοιχεία Επικοινωνίας


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την αίτησή σας στο
businessdays@pan-orama.org


Ακολουθήστε μας

SSL Certificates