Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας
Συζητήσεις χωρίς ατζέντα

Κατά τα διάρκεια του Πανοράματος θα πραγματοποιηθούν 42 εισηγήσεις (πάνελ) με τη συμμετοχή περίπου 200 εισηγητών.

Μετά το πέρας των πάνελ, όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της εισήγησης θα μπορούν να μεταβούν σε μια μικρότερη αίθουσα όπου θα πραγματοποιηθεί μια ελεύθερη συζήτηση με τους εισηγητές για τουλάχιστον μία ώρα.

Ατζέντα δεν θα υπάρχει, μόνο ερωτήσεις, ωραία κουβέντα και φυσικά networking!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Το αν θα διεξαχθεί συζήτηση χωρίς ατζέντα μετά από κάποιο πάνελ θα ανακοινώνεται από τον συντονιστή της συζήτησης στην αρχή κάθε εισήγησης. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα των εισηγητών (θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας από αυτούς να συμφωνήσει να συμμετάσχει στη συζήτηση) και από το ενδιαφέρον του κόσμου. Επίσης, συζητήσεις χωρίς ατζέντα δεν θα πραγματοποιηθούν μετά τα τρία τελευταία πάνελ κάθε ημέρας λόγω ολοκλήρωσης του συνεδρίου.

Θεωρώ πως το καλύτερο κομμάτι στο Πανόραμα ήταν οι συζητήσεις χωρίς ατζέντα. Εντυπωσιακά ζεστή και πιο άμεση επαφή με τους εισηγητές,
αλλά και πιο προσιτό κλίμα για όλους.

Σταύρος Κατσαρός, σύνεδρος

Πραγματικά θεωρώ πως οι Συζητήσεις χωρίς ατζέντα ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να προσφέρει το Πανόραμα. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις έλυσα πολλές απορίες μου και έμαθα πολύ σημαντικά πράματα που δεν γνώριζα και που θα μου χρειαστούν στο άμεσο μέλλον ως φοιτητή.

Φώτιος Μαμάι

Συμμετείχα στη συζήτηση μετά το πάνελ “Τo Ναυτιλιακό Πλέγμα: η άλλη όψη της σταδιοδρομίας στη ναυτιλιακή επιχειρηματικότητα” και μπορώ να πω ότι αποκόμισα ζωτικές συμβουλές!

Έσπερος Μαρίνος

Οι Συζητήσεις χωρίς ατζέντα μου άφησαν εκπληκτικές εντυπώσεις. Μου έδωσαν πολλά εφόδια και με έβαλαν σε σκέψεις για το προσεχές μέλλον.

Κωνσταντίνος Παπαθανασίου

Η Συζήτηση χωρίς ατζέντα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις γιατί ήταν κάτι διαφορετικό από τις άλλες εισηγήσεις που παρακολούθησα το τριήμερο. Ήταν σαν “να τα λέμε” όλοι μαζί στον καναπέ του σπιτιού μας!

Μαρία-Γεωργία Σακελλαρίδη