> Η ΟΜΑΔΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ APP


> Η ΟΜΑΔΑ

29 – 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

14ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Γνωρίστε την ομάδα πίσω από το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ

ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

π. Καθηγητής Οργάνωσης & Διοίκησης
των Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο
Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)

Ο κ. Λαδόπουλος υπήρξε καθηγητής της Οργάνωσης & Διοίκησης των Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος πτυχίου της ΑΒΣΠ στην Διοίκηση των Επιχειρήσεων.

Συνέχισε τις σπουδές του στην Γερμανία στο Ludwig –Maximilianus – Universität και έτυχε του Διδακτορικού Διπλώματος. Με εκπαιδευτική άδεια το 1985 φιλοξενήθηκε στο London Business School και στη συνέχεια στο Sloan Management School του MIT στις ΗΠΑ ως visiting scholar. Εκεί μελέτησε επισταμένως τα προγράμματα ανάπτυξης του ανώτατου στελεχικού δυναμικού μεγάλων επιχειρήσεων.

Η όλη του εκπαιδευτική και ερευνητική δραστηριότητα αναπτύχθηκε μέσω των Εκδηλώσεων Διοικητικής και Επιχειρηματικής Σκέψης οι οποίες είχαν ως κεντρική στόχευση τη σύνδεση των φοιτητών του με τον επιχειρηματικό κόσμο. Μεταξύ άλλων περιελάμβαναν εκπαιδευτικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις σημαντικών επιχειρήσεων, company project σε συνεργασία με εταιρείες και, τέλος, το περίφημο Συμπόσιο των Δελφών όπου οι φοιτητές τους είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ομιλίες κορυφαίων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων.

Το 2004 συνταξιοδοτήθηκε μετά από 30+ χρόνια στην ΑΣΟΕΕ και το 2008 ξεκίνησε το συνέδριο “Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας” μέσω ενός μη κερδοσκοπικού φορέα που ίδρυσε.

Άλλες σημαντικές εκδηλώσεις που εισήγαγε είναι:

  • Business Days (2013 – σήμερα), δηλαδή επισκέψεις σε επιχειρήσεις σε συνέχεια εκείνων που διοργάνωνε στην ΑΣΟΕΕ, αλλά αυτή τη φορά για νέους 18-30 ετών από όλα σχεδόν τα πανεπιστήμια.
  • Μονοπάτια Σταδιοδρομίας (2021 – σήμερα), μια virtual εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των νέων για τις διαφορετικές επιλογές καριέρας που προσφέρουν 17 δημοφιλείς σχολές
  • StartUp Lab: ένα εντατικό bootcamp τριών εβδομάδων για άτομα που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους νεοφυή επιχείρηση.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Υπεύθυνος Διοργάνωσης Πανοράματος, Business Days
και Μονοπατιών Σταδιοδρομίας

Υπεύθυνος Συντονισμού Πανοράματος, Business Days
και Μονοπατιών Σταδιοδρομίας

ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Υπεύθυνη Εθελοντικής Ομάδας

Υπεύθυνος Εθελοντικής Ομάδας

Υπεύθυνος Startup Lab