> ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ APP


> ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

29 – 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

14ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Δηλώστε συμμετοχή στο μεγαλύτερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα ως εταιρεία και υποστηρίξτε το έργο για τη σύνδεση των νέων με τον κόσμο των επιχειρήσεων και την προετοιμασία για αγορά εργασίας. Μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους επόμενους συνεργάτες σας!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με περισσότερα από 50 περίπτερα, 90 θεματικές και 250 εισηγητές, το Πανόραμα φιλοξενεί πάνω από 5000 νέους σε ένα τριήμερο γεμάτο ομιλίες, γνωριμίες με στελέχη, επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ

Είτε σε panel discussion, είτε στα Meet The Executives, είτε στο Meet Our Company, κάθε επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον/τους εισηγητή/τές που επιθυμεί να παρευρεθεί ως ομιλητής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΑ CAREER DAYS

Οι recruiters θα μπορούν στο περίπτερο της εταιρείας τους να σκανάρουν το QR code των επισκεπτών που θα συνομιλήσουν μαζί τους και να λαμβάνουν αυτόματα τα στοιχεία τους ώστε να καταχωρούν τα βιογραφικά τους στη βάση τους.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΦΙΛΤΡΩΝ

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα μπορούν να αναζητήσουν βάσει φίλτρων και να κατεβάσουν εκείνα τα βιογραφικά που τους ενδιαφέρουν από τους συμμετέχοντες στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας οι οποίοι θα επιλέξουν να συμμετάσχουν στα Career Days.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ MEET THE EXECUTIVES

Στελέχη της εταιρείας σας θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για τη θέση εργασίας τους, την καθημερινότητά τους, τα skills που απαιτούνται, να εμπνεύσουν και να δώσουν συμβουλές καριέρας σε μια αίθουσα 40 ατόμων.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ MEET OUR COMPANY

Κάθε εταιρεία έχει τη δυνατότητα να διοργανώσει ένα σύντομο  «Ask Us Anything» session με εισηγητές κυρίως από το HR, όπου θα παρουσιάζουν την εταιρεία, θα απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, το τι αναζητούν από τα νέα στελέχη και άλλα σχετικά θέματα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Εάν ενδιαφέρεστε να υποστηρίξετε το όραμα του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.