> ΠΑΝΟΡΑΜΑ APP

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ APP


> ΠΑΝΟΡΑΜΑ APP

29 – 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

14ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κατεβάστε τη νέα mobile εφαρμογή Πανόραμα Επιχειρηματικότητας App και αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας. Δείτε το Πρόγραμμα του Πολυσυνεδρίου, τους Ομιλητές, τις Επιχειρήσεις που συμμετέχουν και αποκτήστε εύκολα και γρήγορα το εισιτήριό σας σε ένα Αpp.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Μείνετε ενήμεροι για όλα τα δρώμενα με το αναλυτικό πρόγραμμα. Προγραμματίστε το χρόνο σας, δείτε τις θεματολογίες, τους ομιλητές και τις αίθουσες διεξαγωγής, αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ομιλίες και μη χάσετε καμία σημαντική στιγμή.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Γνωρίστε όλους τους κορυφαίους ομιλητές που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους κατά την εκδήλωση. Διαβάστε το σύντομο βιογραφικό τους σημείωμα και ενημερωθείτε για τις ομιλίες που συμμετέχουν.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Ανακαλύψτε τις εταιρείες που συμμετέχουν ενεργά στο Πανόραμα και ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν.

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Πλοηγηθείτε στα περίπτερα των εταιρειών που φιλοξενούνται στο Πανόραμα, αποκτήστε πρόσβαση στην κάτοψη του χώρου και οργανώστε με λεπτομέρεια την επίσκεψή σας στο πολυσυνέδριο.

ΝΕΑ / ΑΡΘΡΑ

Ενημερωθείτε με τα τελευταία νέα και άρθρα σχετικά με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και παρακολουθήστε τις εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και σταδιοδρομίας.

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Εισέλθετε στον κόσμο του Πανοράματος και των δράσεων κατά τη διάρκεια του πολυσυνεδρίου. Μάθετε γιατί να συμμετάσχετε σε αυτή τη μοναδική εμπειρία σταδιοδρομίας!

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ APP

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ APP